Akril az enteriőrtervezésben

Akrillap párosítások az aktuális trendszínekhez

 

A tavalyi év kedvenc kombinációi oly annyira teret hódítottak, hogy nagy valószínűséggel idén is közkedvelt választások lesznek a tervezők körében. A neutrális színek, természetes anyagok és a minimalizmus nyugalmat és harmóniát kölcsönöznek a térnek, és otthonossá varázsolják az enteriőrt. Ebben a blogbejegyzésben azt mutatjuk meg, hogy mik a tervezők által legközkedveltebb szín-, és anyagösszeállítások a jelenlegi konyhatrendek szerint, és, hogy ezekhez a palettákhoz milyen akril lapokat ajánlunk.

 

Antracit Tölgy & Lenvászon – Letisztult Elegancia

Ha a tölgy bármely árnyalatára esik a választásod, biztosan nem lősz mellé. Eleganciát, letisztultságot és minőséget sugall ez a fafajta. Az Egger mélyszürke árnyalatú ’Antracit Tölgy’ lapja tökéletesen passzol a bézsekhez, világos barnákhoz, lenvászon árnyalatokhoz, és további melegszürkékhez. A világos antracit szín, ezekkel a neutrális árnyalatokkal, és a tölggyel párosítva igazán különleges, minimál otthont varázsol. Ha tetszik ez az összeállítás, nézegesd meg általunk választott Egger bútorfront színeket, illetve e hangulathoz tökéletesen illeszkedő akril lapokat.

 

Dió & Bézs – Meleg Otthon

A dió árnyalatai is felkerültek a legnépszerűbb, enteriőrben használt fafajták listájára. Ezt a fafajt azoknak ajánljuk, akik a minimalizmus mellett szeretnének meghittséget, melegséget csempészni otthonukba. Ezek a meleg fa színek szuperül párosíthatóak a bézs melegebb, aranyosabb árnyalataival, és a mészkő típusú kő-, illetve akril burkolatokkal. Amennyiben ez a stílus nyerte el tetszésed, egy klasszikus Egger Dió árnyalaton, és bútorfronton túl, mutatunk neked olyan akrillapokat, melyek tökéletes ékei lehetnek a konyhádnak, kiegészítve ezt a miliőt. Az akril azért is csodálatos választás, konyhai munkapult esetén is, mert a pult és a hátfal fugamentesen ragasztható. Az így készült, láthatatlan illesztések miatt tökéletesen homogén lesz a végeredmény.

 

Sötét Tölgy & Antracit – Ében Minimalizmus

Ez a paletta hihetetlenül közkedvelt napjainkban, mely teljes mértékben érthető, hiszen gyönyörű, markáns, határozott, mégis letisztult. A sötét színek melegséget, otthonosságot kölcsönöznek a térnek, már-már szinte ”belebújik” az enteriőrbe az itt tartózkodó. Ezt a választást akkor ajánljuk, ha a sok nagy ablakon és ajtón keresztül bejutó fény miatt világos a tér. A meleg, sötétbarna árnyalatú tölgy, és a fekete, antracit, sötét meleg szürke színek párosítása, egy kevés fekete vagy bronz fém kiegészítővel igazi luxus érzést nyújt. Bátran válaszd ezt az összeállítást csodaszép akril színeinkkel párosítva, garantáltan imádni fogod.

 

Világos Tölgy & Ekrü – Mindful Térlélek

Egy olyan palettát is elhoztunk nektek, mely szintén azon összeállítások egyike, ami határozottan egy kedvenc napjainkban. Ha szereted a harmóniát, a neutrális színeket, világos árnyalatokat, a fát, és híve vagy a letisztultságnak, minimalizmusnak, esetleg a mindfulness szerint éled az életed, ezt a stílust neked találták ki. A krémszínek, világos bézsek, natúr, világos tölgy árnyalatok puhán simulnak egymásba ebben a miliőben. Tedd rá az I-re a pontot a mi káprázatos akril lapjainkkal, melyekkel igazán különleges lesz az összhatás.

 

Ez a négy összeállítás van a jelenlegi trendlista élén, és határozott meggyőződésünk, hogy még sok-sok évig ott is maradnak. Így bátran ajánljuk bármelyiket, biztosak vagyunk benne, hogy a választásodban garantáltan otthonra lelsz. Akril munkalapokért, konyhapultokért, mosdópultokért, vagy egyéb akril igényért, fordulj hozzánk bizalommal, örömmel segítünk. Továbbá rengeteg akril szín közül válogathatsz nálunk, hogy megtaláld a tökéletes választást, és akrilba önthessük álmaid.

Acril Art