20 éves az AcrilArt

2003 óta öntjük akrilba álmait.

Cégünk idén ünnepli a 20. születésnapját, mely egy hatalmas mérföldkő számunka. 2003 óta foglalkozunk egyedi, prémium minőségű akril mosdópultok, recepcióspultok, konyhapultok és burkolatok tervezésével és kivitelezésével. Partnercégeink: Betacryl, Corian, Kerrock, Rehau Hanex. Sok-sok munka, tanulás, fejlődés, változás van már a hátunk mögött, aminek köszönhetően bátran kijelenthetjük, hogy az akril anyag, és a prémium minőségű asztalosmunka szakértőivé váltunk. Szeretnénk a következő években is fejlődni, és azon dolgozni, hogy tevékenységünkkel álmokat váltsunk valóra. Szülinapunk alkalmából elhoztuk Önöknek pár referenciamunkánkat az elmúlt 20 évből. Amennyiben szeretne egyedülálló, szép, modern konyhát, fürdőszobát, az akrilt Önnek találták ki. Győződjön meg erről képeink alapján.

Az évek folyamán rengeteg izgalmas projektben vehettünk rész, úgy, mint a budapesti Nemzeti Atlétikai Stadion, Liszt Ferenc Repülőtér, Bosch Campus, Schwechat Repülőtér, Pancho Aréna, ETO Park, Csiky Gergely Színház, és egyéb hotelek, kórházak és rendelők. Hatalmas öröm számunkra, hogy munkánkkal mi is hozzájárulhattunk egy-egy szép középület, vagy magán otthon megszületéséhez. 

Az akril anyag kivételesen kedvező tulajdonságairól megbizonyosodhattunk megrendelőink elégedett visszajelzése  alapján. (Ezen tulajdonságok: a víz-, gőz-, sav-, lúg-, penészállóság, könnyű tisztíthatóság, antibakteriális, nem korrodál, nem duzzad. Érzéketlen a levegő hőmérséklet- és páratartalom változására. Tökéletesen homogén, fugamentesen ragasztható, szinte láthatatlanok az illesztések. Az esetleges sérüléseket tökéletesen ki lehet javítani, a felület visszaállítható az eredeti állapotára.) 

Ha felkeltettük érdeklődését, kövessen minket közösségi média felületeinken, esetleg iratkozzon fel hírlevelünkre, naprakész hírekért és egyéb akrillal kapcsolatos blogbejegyzésekért, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot. Készséggel állunk rendelkezésére, keressen minket bizalommal.

Acril Art