Akril a fürdőszobában

Ha fürdőszobába, mosdóhelyiségbe keressük a megfelelő anyagot, akkor kétség kívül az akril a legjobb választás. Nem csupán kedvező tulajdonságai, hanem szerteágazó felhasználási területe miatt is. Ebben a blogbejegyzésben ezt a témát járjuk körbe. Jó olvasást kivanunk.

 

   

 

Homogén akril felületek

Mivel az akrillapok fugamentesen illeszthetők egymáshoz, a felületek találkozása láthatatlan. Igy a végeredmény egy összefüggő, nagy, homogén felület érzetet kelti. Ezt a letisztult, esztétikus megjelenést fokozza, hogy nem csupán a mosdópult és a falburkolat kapcsolata, de a mosdómedence és a mosdópult találkozása is láthatatlan.

 

Az akril antibakteriális

Az esztétikum mellett extra előny, hogy azáltal, hogy nincsenek illesztési rések, nem tud a kosz és vízkő oda beülni, így könnyen és eredményesen tisztíthatók és tisztán tarthatók az akril felületek. Továbbá az akril anyag önmagában is antibakteriális tulajdonsággal rendelkezik, ami a fürdőszobák, mosdóhelyiségek esetében kiemelkedően kedvező.

 

   

 

Akril mosdótípusok

Hatalmas pont az akril mellett, hogy számos megjelenésnek, designelképzelésnek képes eleget tenni, ezáltal a felhasználási területe kiemelkedően változatos. A standard mosdópultra ültetett mosdótálaktól, a “freestanding” típuson át, egészen a pultba süllyesztett megoldásokig. Továbbá, egyedi igények, méretek, ferde falak, kis és nagy helyiségek, egyedi formamegjelenés is könnyedén megvalósítható, és az eredmény minden esetben lenyűgöző. Közületi helyiségekbe, hotelekbe, székházakba az igazán extrém formamegjelenéstől egészen a letisztult, standard megoldásokig, minden megvalósítható.

 

Akril és a víz útja

Azon túl, hogy számos mosdómedence típus elérhető, illetve kivitelezhető, igazán színes a repertoár lefolyókialakítások terén is. Akár egyértelmű, szokványos megoldásokról, letisztult designról, extrém designmegjelenésről vagy egyedi – funkcionális – igényekről van szó, az akril a tökéletes anyagválasztás.

 

   

 

Az akril hőérzete

Az akril kedvező tulajdonságai közé tartozik, hogy képes a körülötte lévő enteriőr hőmérsékletét felvenni. Ezáltal a fürdőszobában is kellemes hőérzetet biztosít, a nevükben is árulkodó “hidegburkolatokkal” szemben.

 

Az akril kitűnően javítható, időtálló anyag

Blogbejegyzésünket az akril egyik legjelentősebb előnyével szeretnénk zárni, mégpedig, hogy roppant időtálló anyag. Sav-, lúg-, penészálló, nem korrodál, 100%-ban vízálló, nem torzul. Ha az idő telésével kissé opálossá válna a felület, vagy esetleg a használatból következve kis hajszálkarcolások keletkeznének rajta, egy átcsiszolás után olyan, mintha vadonatúj lenne. Es mivel akárhányszor végezhető rajta frissítő csiszolás, így nincs kétség, hogy sok-sok évig fürdőszobánk dísze lesz.

 

   

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket bizalommal, hogy valóra válthassuk elképzeléseit, akrilba önthessük álmait.

 

 

 

Acril Art